Üdvözöljük a Naphegy Ingatlaniroda oldalán!

Irodánk 2001 óta végzi ingatlanforgalmazói tevékenységét Budaörs egyik legszebb részén. Az iroda fõ tevékenységi köre a lakóingatlanok adásvétele és bérbeadása, építési telkek, irodák és ipari ingatlanok közvetítése. Elsõsorban Budaörsön és környékén (Pest megye, Törökbálint, Biatorbágy, Érd) található ingatlanok közvetítésével foglalkozunk, de természetesen más településekrõl is vannak regisztrált ingatlanaink. Gazdag választékkal és naprakész információkkal várjuk érdeklodõinket.

Vállaljuk az ingatlanokkal kapcsolatos értékbecslést, szerzodések lebonyolítását, házak, épületek tervezését és kivitelezését, valamint az ingatlanok ingyenes nyilvántartásba vételét és hirdetését, továbbá hitelek ügyintézését.A biztosításokat 10 biztosítótársasághoz közvetítjük, így lehetoségünk van arra, hogy az ügyfeleink számra több ajánlatból tudjuk a legkedvezõbbet kínálni.

Elsõsorban gépjármû biztosításokkal (kötelezõ, Casco), továbbá ház- és lakás-, nyugdíj-, utas-, felelõsség biztosítások, nyugdíjpénztár megkötésével foglalkozunk.

Tekintse meg ajánlatainkat!

Szabályzatok és tájékoztatók

A PÉNZMOSÁS ÉS TERRORIZMUS FINANSZÍROZÁSA MEGELŐZÉSÉRŐL ÉS MEGAKADÁLYOZÁSÁRÓL VALAMINT AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS AZ ENSZ BIZTONSÁGI TANÁCSA ÁLTAL ELRENDELT PÉNZÜGYI ÉS VAGYONI KORLÁTOZÓ INTÉZKEDÉSEK VÉGREHAJTÁSÁRÓL.

Szabályzatunk megtekinthető itt

Érvényes 2018.01.12-től

Adatkezelési szabályzatunk

Adatkezelési tájékoztatónk megtekinthető itt

Érvényes 2018.06.01-től